Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Αλλά από ζέστη...Γάμησε τα!

 Επέστρεψε ο φίλος μου Megatron, σαν άλλος αμερικλάνος και με ενημέρωσε για της νέες δημοσιεύσεις του CDC εκεί στο Αμέρικα. To CDC είναι το κέντρο ελέγχου και πρόληψης ασθενειών και που λέτε, εξέδωσε έναν οδηγό επιβίωσης σε περίπτωση zombie apocalypse! Μάλιστα κάνει και αναφορά στο βιβλίο Zombie Survival Guide, που πρωτοπαρουσιάστηκε σε αυτό το μπλογκ για το δικό σας καλό!


Οπότε, θεώρησα ότι για να το λένε και οι αμερικάνοι κάτι μπορεί να ξέρουν και είπα να προπονηθώ για παν ενδεχόμενο. Έτσι πήγα για paintball. Με τίμημα πολλές μελανιές και αγκάθια στα πόδια, ανακάλυψα ακόμη ένα πράγμα στο οποίο δεν έχω απολύτως κανένα ταλέντο. Αλλά για όποιον το σκέφτεται να παίξει το συστήνω ανεπιφύλακτα. Υπό έναν όρο:




Σωστά ρούχα για paintball
Πολύ-μα πάρα πολύ λάθος ρούχα για paintball



Και μετά τις μπρουταλιές για να ισορροπήσω με την θηλυκή μου φύση, πήγα σε μια έκθεση κοσμήματος, όπου παρέλασαν όλες οι wannabe stylish της πόλης, ξινίζοντας τα μούτρα τους στους πάγκους. Κι εδώ πρέπει να παραδεχτώ για μια φορά τις Αθηναίες στο vintage. Η άλλη κατάφερε να φορέσει μπουρνούζι με τέτοιο τρόπο που δεν την μάζεψε ο μπόγιας όταν βγήκε από το σπίτι. Όχι σαν το βλαχοβίνταζ της Σαλονικιάς που φοραέι γυαλια μαρία η άσχημη, κόκκινο κραγιόν, κρεμαστό από κάνα τενεκέ με κορδέλα και πάει στην Βαλαωρίτου. Α, ξέχασα, δηλώνει και μπαϊσέξουαλ, χαλώντας την πιάτσα για τις αληθινές μπάι(Χριστέ μου!)  Όχι κυρά μου, μέχρι και το vintage θέλει θάρρος!

Αυτά είχα να πω.
Και στην θεσσαλονίκη από κρύο δεν λέει τίποτα, αλλά όταν κάνει ζέστη, γάμησε τα.


Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Γουρούνια

Οι μουσουλμάνοι δεν τρώνε χοιρινό κρέας γιατί είναι το πιο σάπιο και σιχαμένο από όλα τα ζώα. 
Γιαυτό δεν είναι και τυχαίο που μια κάστα ψυχανώμαλων σαδιστών έχει συνδεθεί με το συγκεκριμένο ζώο. Για μια ακόμη φορά δείξανε ότι είναι κατώτεροι από ζώα, και δεν μπορώ όταν ακούω επιχειρήματα "είναι παιδιά του λαού που κάνουν τη δουλειά τους". Όχι! Παιδιά του λαού ήμαστε εμείς που προσπαθούμε να ζήσουμε μια έντιμη ζωή κάτω από αντίξοες συνθήκες, χωρίς να καταπατάμε τα δικαιώματα των διπλανών μας, πόσο μάλλον την ζωή τους.
Αι σιχτίρ μαλακιστίρια.


MINISTRY - Stigmata - by zectarien


ΥΓ: Και για κερασάκι στην τούρτα, τώρα που μου βρίσκεται πρόχειρο .

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Fail in the city


Χάθηκα ε?  Ήταν για να πιστέψει ο κόσμος ότι πέθανα μετά το zombie riot και ότι έρχεται το zombie apocalypse. Αλλά στην πραγματικότητα εξαφανίστηκα καθώς είναι σκληρή δουλειά να γίνεις το τσιράκι της δασκάλας. Ευτυχώς είμαι σε καλό δρόμο.

Καλά να'ναι ο αμερικλάνος που μου θύμισε ότι ίσως κλικάρει και κανείς αυτό το μπλογκ. Και να πάει να γαμηθεί και το εντέρο μου που με αναγκάζει να μείνω μέσα (παίρνει εκδίκηση το κοκορέτσι του Πάσχα). Σαν αποτέλεσμα αυτής της ρετροσπεκτίβας θα διηγηθώ τις ιστορίες των αποτυχημένων προβολών που συνεχίζουν να παίζονται σε φεστιβάλ κι εγώ συνεχίζω να πηγαίνω.

1ο fail: Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ, θεματική ενότητα φετιχισμός: Τι το'θελα η hentai κι εγώ; Έφαγα μια ώρα βλέποντας έναν τύπο να γυαλίζει τα 600 ζευγάρια μπότες του και να ξεσκονίζει το βωμό με τα πιο σημαντικά πουλιά,αχέμ,αγόρια, που πέρασαν από τη ζωή του, αλλά στο βωμό αυτό δεν είχε τον άντρα που του παρέχει στέγη και λεφτά για την λόξα του. Δεν μπορώ να αποφασίσω ποιός ήταν ο πιο ηλίθιος.

Η δεύτερη ώρα κύλισε το ίδιο ευχάριστα, με ένα μάτσο ξεδοντιάριδες γιαπωνέζους μπαρμπάδες να μας εξηγούν πόσο γαμάτο είναι το bondage και πόσο πολύ γουστάρουν οι γιαπωνέζες να ταπεινώνονται. Κι εγώ η δύσμοιρη που νόμιζα ότι θα έβλεπα και κανένα σοβαρό ντοκιμαντέρ με ψυχολογικές και ιστορικές μελέτες.

Θα μου πεις,πήγαινα γυρεύοντας. Έπρεπε να το φανταστώ ότι απλά θα βάζαν μια κάμερα,ένα ταξίδι στο εξωτερικό, μια γνωριμία με έναν περιθωριακό και θα το πουλούσαν για το θέμα και μόνο.
Η τέχνη του να κρεμιέσαι από το ταβάνι,τώρα και στο σπίτι σας! 

Βασικά φτάνει, δεν γράφω για τις υπόλοιπες προβολές.
 Σε μια πήγα που άξιζε, και γίναμε και ολόκληρο θέμα στην Στεφανίδου!


Αν δεν είσαι άντρας, φοράς κουστούμι και σε λένε Ασκητή, δεν είσαι ειδικός στο σεξ και τις σχέσεις και δεν δικαιούσαι να μιλήσεις. (Αλήθεια , ο Ασκητής τα έχει λύσει τα δικά του θέματα; Γιατί πάντα αναρωτιόμουν ποιος τον πηδάει, που είναι λες και βγήκε από ποντικί βιντεοταινία του '80.)
Anyway, το άρθρο αυτούσιο είναι αυτό. Φαίνεται ότι κάποιος Θέμος προσπάθησε να βγάλει είδηση τραβώντας την απ'τα μαλλιά.

Στα υπόλοιπα random θέματα της μέρας: Εσάς η Άντζελα σας έστειλε μήνυμα; Ψάχνει τη φίλη της την Ειρήνη, γιατί μόλις χώρισε και θέλει καφέ. 

Την πρώτη φορά που είδα το μήνυμα στο κινητό της μαμάς μου,ψάρωσα γιατί πέτυχε και το όνομα. Η μάνα μου ευτυχώς δεν ψάρωσε, κυρίως γιατί βαριέται να στείλει μηνύματα. Αλλά τελικά υπάρχει κόσμος που την λυπήθηκε την Άντζελα, η οποία τελικά έχει στείλει  σε όλη την χώρα μηνύματα ψάχνοντας την Ειρήνη. Αυτό το μπλογκ συγκεντρώνει τις τραγικές μαρτυρίες των επιζησάντων εξαπατημένων που ακόμη αναρρώνουν από το σοκ.

Συγκεκριμένα, το πρώτο θύμα απάντησε: Συγνώμη δε με λένε Ειρήνη, αλλά μην στεναχωριέσαι κούκλα μου, όλα καλά θα πάνε. Κι εγώ χωρισμένη με δύο παιδιά είμαι και ξέρω.
Το δεύτερο θύμα ήθελε και να μάθει σε ποια πόλη είναι για να την πάει για τσάι και συμπάθεια.
Τσκ,τσκ και θα περίμενε κανείς ότι μετά από τόσα χρόνια απατών ο κόσμος θα ήταν υποψιασμένος.  
Τέλος, στην στήλη του fail and city: κέρδισα εισιτήριο για Pierced Arrows. Ο drummer τους είναι κάποιος χαμένος γιος των Ramones, και έχει γυάλινα μάτια γιατί σίγουρα τα έχει βγάλει έτσι όπως παίζει.

Και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την στήλη της μόδας από το παρών άρθρο. 
Φάτε μάτια ψάρια!



ΥΓ: RIP Ari Up
       RIP Poly Styrene
FUCK YOU CA